Ny hemsida

Hej och välkommen hit!!!

Det är oss en glädje att äntligen offentliggöra vår nya hemsida.

Som ni vet så har det dragit ut lite på tiden, men bättre sent än aldrig gäller i högsta grad här.

Anledningen till vår nya hemsida är flera men framförallt att många har önskat att kunna logga in från sin mobil o/e läsplatta vilket inte var möjligt tidigare. Att vi också önskat ett modernare gränssnitt som gör det enklare för oss att uppdatera och förändra är minst lika viktigt.

Allt är ännu inte helt på plats vilket kommer att ske successivt under det kommande året. Vi har bl.a. haft problem med att konvertera vårt gamla FORUM. Där finns mycket värdefull information för oss alla och som det ser ut nu kan vi endast läsa det äldre FORUMET. Alltså inte ge input/skriva. Vi har givetvis också ett nytt FORUM som ska fungera som vanligt, men det är nytt och tomt än så länge innan ni fyller det med något.

VIKTIGT angående inloggningen!
 Inloggning till medlemssidorna (Råd & Tips, Föredrag och Ritningar) kräver bara ett lösenord och inget användarnamn. Lösenordet är samma som ni redan erhållit för innevarande år. En liten symbol ”.Θ.” indikerar lösenordskravet.

Lycka till med inloggningen och glöm inte att meddela oss eventuella ändringar i er mailadress samt hjälp oss att ha en levande hemsida genom att var aktiv på t.ex Forumet. Skicka gärna någon vacker segelbild (ej bryggbild) som är på minst 1 MB och mest 4.

Vi uppskattar dina synpunkter på hemsidan. Inget är statiskt!
Hälsningar
Styrelsen